Zábava v Rytířské ulici | K.U. bar. lounge je útulné prostředí v samotném srdci Prahy kde se budete bavit | Ulice Rytířská, Praha 1

Nechte si zasílat novinky z pražských ulic

Zadejte váš email

Poctivé koktejly namíchané z těch nejkvalitnějších surovin, prvotřídní snackové menu a v neposlední řadě skvělá hudba.A kde že se tyto ingredience mísí? Nacházíme se v Rytířské ulici, jen pár metrů od stanice metra Můstek. 

U nás se můžete těšit na širokou nabídku míchaných nápojů, které Vám v přátelském duchu připraví naši profesionální barmani, nebo na výběr skvělých vín a Champagne. Mimo to se zde každý den dobře najíte - naše jedinečné snackové menu sestavené renomovanými kuchaři, Vám nabídneme až do časných ranních hodin.Hudební produkce K. U. baru zasahuje hned několik směrů, od happy a vocal house, přes komerční taneční hudbu, až po živočišné RnB a black music. Od úterý do soboty zde živě vystupují ti nejlepší čeští i zahraniční DJs, pod jejichž taktovkou se často klidné prostředí lounge baru mění v místo, kde se odehrávají ty nejlepší party ve městě.První drink je jen začátek. Vítejte v K. U. bar. lounge.K.U.bar.lounge byl založen roku 2002 a od této doby patří mezi neoblíbenější bary a kluby v centru Prahy.

Kontakt

Kde nás najdete



Chcete webové stránky, které budou na Google na předních místech?

Už to bude 20 let co vytváříme, prodáváme nebo pronajímáme webové stránky PublicMC a internetové obchody ShopMC. Velkou výhodou pro naše klienty je, že každý web podporujeme na více jak 100 portálech díky mediální divizi MediaMC.

Stačí pouze kliknout na odkaz níže a zašleme Vám vše potřebné. Nasazení webu je ZDARMA pro všechny firmy sídlící na této adrese.

 

 

Mám zájem o více informací, zcela nezávazně, o možnostech získat webové stránky, které nezapadnou v žádném vyhledávači (Google, Seznam, Yahoo...) a dostanou se na přední místa bez větších potíží a dalších investic.